De Visie

Na meer dan 23 jaar als golfcoach en opleider te hebben gewerkt, ontdekte ik dat veel vaardigheden om een betere golfer of golfpro te worden ook te vertalen zijn naar het bedrijfsleven.

Ik gebruikte veel voorbeelden uit het bedrijfsleven om de te leren technieken uit te leggen.

Mijn ervaring

Doordat ik dit de afgelopen 10 jaar bij verschillende zakelijke golfers heb toegepast vertelde ze mij dat dit erg duidelijk was en dat ik daar meer mee moest doen. Om die reden ben ik mijn eerste boek gaan schrijven: "Maak moeilijke dingen makkelijk' Hierin vertaal ik de ervaringen als golfcoach naar verschillende onderwerpen in het bedrijfsleven.

Ik ben nu druk bezig met het schrijven van het boek: Nooit Meer Hard Werken. In dit boek geef ik aan hoe je in minder tijd meer kunt bereiken en hoe je het werk leuker, uitdagender en eenvoudiger kunt maken. Hiervoor gebruik ik voorbeelden uit de golfsport en andere sporten. Het boek kan je helpen om jouw werk en dat van je team ook beter in te richten. Zodat je meer tijd overhoudt om andere leuke dingen te gaan doen, zoals golfen, meer tijd voor de familie of hobby’s.

Dit boek is gepland om in Juni te worden uitgegeven. Wil je op de hoogte gehouden worden over de vorderingen? Laat dan je gegevens hier achter.

Naast het boek heb ik een workshop ontwikkeld waarbij bedrijfstrainingen op de golfbaan worden gehouden. Een van onderwerpen van die trainingen is:’Nooit Meer Hard Werken’ Hierin kun je samen met je team ontdekken hoe je de kennis van het boek in de praktijk kunt toepassen en zo kunt voorkomen dat de teamleden te werkdruk niet meer aan kunnen en hierdoor in de problemen komen.

Daarnaast leer je in de workshop hoe je het werk leuker en interessanter kunt maken.

In mijn jaren als golfcoach heb ik golfers geholpen om beter te presteren. Deze vaardigheden zijn ook toepasbaar op het verbeteren van de prestaties in het bedrijfsleven.

We bereiken dit vooral door ons te richten op alle factoren die de prestatie beïnvloeden. Door deze totaal aanpak kan je in minder tijd tot veel betere prestaties komen.

Wil je weten hoe dit werk, neem dan contact met mij op.