Betere business door beter golfen.

Omdat golf een lastig spel is, leer je veel over jezelf en de manier waarop je betere resultaten kunt halen.
In mijn jaren als golfcoach heb ik gezien dat golf een geweldige metafoor is voor het verbeteren van business vaardigheden.
Hierdoor ben ik gestart met het geven van Business & Golf trainingen.

Business & Golf Trainingen

Zowel als leerling en coach heb ik veel ervaring opgedaan met het veranderen van oude gewoontes en het aanleren van nieuwe vaardigheden. 
Dit zijn vaardigheden die elke manager of leidinggevende kan gebruiken om zijn werknemers te helpen om betere resultaten te behalen. 
Ook kan je met deze vaardigheden het bedrijf en de processen binnen het bedrijf naar een hoger plan tillen.
Business & Golf Trainingen is een serie van trainingen, waarbij je business vaardigheden leert met behulp van oefeningen op de golfbaan.
Er zijn nu twee training die we kunnen verzorgen:

1. In 1 dag beter leidinggeven en coachen
2. In 1 dag beter samenwerken en een sterk team bouwen.

Beide trainingen worden gegeven op de golfbaan.
Klik hierboven op de training waar je meer over wil weten.
Een klein gedeelte van de training is binnen. De onderdelen worden voor meer dan 75 procent buiten op de baan en oefenaccommodatie georganiseerd.
Zo train je niet alleen je business vaardigheden, maar verbeter je ook je golfspel.
Door de unieke combinatie van golfoefeningen en de behandelde theorie, kom je snel tot resultaten. Daarnaast garandeert deze unieke werkwijze dat je een boeiende en interessante dag hebt.
De kennis en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, kun je de volgende dag direct toepassen in je dagelijks werk.
Na het volgen van deze training, ontvang je ook nog online video’s die de concepten van de training nog verder uitwerken. Dit helpt je om de nieuwe vaardigheden, ook na het volgen van deze dag, te verbeteren.
Dus wil jij beter leiding  geven of zorgen voor een betere samenwerking binnen het team, schrijf je dan in voor deze training.
Je kunt deze training ook volgen met een team van jouw bedrijf. Deze training wordt dan geheel op maat gemaakt. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om deze training individueel te volgen. Je schrijft dan, samen met andere ondernemers en leidinggevende, in voor een open workshop.
Er bestaat ook de mogelijkheid om deze training incompany te geven. We gebruiken dan voor de golfoefeningen materialen en ballen die ook binnen kunnen worden gebruikt.
Wil je meer informatie of deelnemen aan een training, vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact met mij op.
Leonard Smit
De Prestatieformule
Tel: 06-51340449