Business & Golf Trainingen

Beter business door beter golfen.

Omdat Golf een lastig spel is, leer je veel over jezelf en de manier waarop je beter resultaten kunt halen. In mijn jaren als golfcoach heb ik gezien dat golf een geweldige metafoor is voor het verbeteren van business vaardigheden. Hierdoor ben ik gestart met het geven van Business & Golf trainingen.

Zowel als leerling als coach heb ik veel ervaring opgedaan met het veranderen van oude gewoontes en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Dit zijn vaardigheden die elke manager of leidinggevende kan gebruiken om zijn werknemers te helpen om betere resultaten te behalen. Ook kan je met deze vaardigheden het bedrijf en de processen binnen het bedrijf naar een hoger plan tillen.

Business & Golf Trainingen is een serie van trainingen, waarbij je business vaardigheden leert met behulp van oefeningen op de golfbaan.

Er zijn nu twee training die we kunnen verzorgen:

Beide trainingen worden gegeven op de golfbaan.

Een gedeelte van de training is binnen. De praktijk onderdelen worden vooral op de baan en oefenaccommodatie georganiseerd.

Zo train je niet alleen je business vaardigheden, maar verbeter je ook je golfspel.

Door de unieke combinatie van golfoefeningen en de behandelde theorie, kom je snel tot resultaten. Daarnaast garandeert deze unieke werkwijze dat je een boeiende en interessante dag hebt.

De kennis en vaardigheden die je tijdens deze training opdoet, kan je de volgende dag direct toepassen in je dagelijks werk.

Na het volgen van deze training, ontvang je ook nog online video’s die de concepten van de training nog verder uitwerken en je helpen om de vaardigheden, ook na het volgen van deze dag, te verbeteren.

Dus wil jij een beter leiding leren geven of zorgen voor een betere samenwerking binnen het team, schrijf je dan in voor deze trainingen.

Je kunt deze training ook volgen met alleen deelnemers van jouw bedrijf. Deze training wordt dan nog verder op maat gemaakt. Ook bestaat er een mogelijkheid om deze training binnen jouw bedrijf te houden. We gebruiken dan voor de golfoefeningen materialen en ballen, die ook binnen kunnen worden gebruikt.

Wil je meer informatie of deelnemen aan een training, vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact met mij op.

Leonard Smit
De Prestatieformule
Tel: 06-51340449